Усі ми знаємо, що немає нічого у світі ціннішого за життя і здоров’я. Відчуваючи велику відповідальність, ми без сумніву вступили до нашого найкращого, серед усіх навчальних закладів, медичного коледжу ім. Є.Й.Мухіна, вивчати складну, але таку цікаву науку - медицину. Безперечно, медсестра, фельдшер, акушерка - це покликання душі, це місія, і це рішуче бажання зробити світ кращим, а людей у ньому здоровішими, а від цього - щасливішими.

Наш вибір, в першу чергу мотивований служінням кожній людині, яка потребує допомоги і уваги. Саме цьому нас кожного дня навчають у нашому коледжі, а також принциповому ставленню до вивчення усіх важливих дисциплін. Ми визнаємо, що медичні працівники беруть безпосередньо участь у формуванні здорової, квітучої нації України, та ще й у такий непростий час. Ми відчуваємо на собі велику відповідальність, тому з гордістю, із завзяттям ми навчаємося і готуємось творити великі і маленькі, але такі важливі добрі справи.

Дякуємо нашим викладачам за знання, за наснагу, за терпіння, за те що розділяєте з нами свій досвід, знаходите нові цікаві методи для нашого навчання. Дякуємо адміністрації коледжу, в особі Світлани Олександрівни Бондарь, за всебічно сприятливі умови для навчання, саморозвитку та зростання нас майбутніх професійно підготовлених медичних працівників.

Ми, студентська родина Кіровоградського медичного фахового коледжу ім. Є.Й. Мухіна, вітаємо вас з Днем медичного працівника. Бажаємо миру, творчого неспокою, спільних досягнень, успішних випускників, натхнення та ентузіазму у продовженні своєї важливої й такої благородної мети - навчати.

Студентка групи 111С                                                                         Катерина Калашнік