Понад двохсот гостей – майбутніх абітурієнтів та їх батьків завітали – 27 квітня до КМФК ім.Є.Й.Мухіна на День відкритих дверей. Навіть повітряні тривоги не стали на заваді нашій зустрічі.

Світлана БОНДАРЬ, директор коледжу, зазначила про основні здобутки коледжу – закладу, що має 95-літню історію та власні традиції. Завідувачі відділень Тетяна ШАРОШКІНА та Сергій МОВЧАН презентували спеціальності, які можна здобути в коледжі. З Правилами прийому до КМФК ім.Є.Й.Мухіна на 2024 рік ознайомила заступник відповідального секретаря приймальної комісії Інна КРУТСЬКИХ.

Неперевершені ведучі заходу Руслана ЧАЛАПЧІЙ (219Ф) та Максим ГЕТМАНЕЦЬ (229Л) ласкаво запрошували до нашої дружньої коледжної родини. Слід зазначити, що спілкування переросло в дієвий діалог між адміністрацією закладу та майбутніми абітурієнтами, які, до речі, під час невеличкої вікторини мали можливість отримати сувенірну продукцію коледжу, а також друковане видання з історії закладу.

Найцікавішим етапом зустрічі стали екскурсії, що провели студенти коледжу навчальними кабінетами, лабораторіями. Наші майбутні абітурієнти мали можливість не тільки побачити цікаві досліди, медичні фантоми та муляжі, але й самим спробувати себе у ролі медичного працівника: виміряти тиск, накласти турнікет, надати домедичну допомогу.

 Така можливість зануритися у світ медичної професії сприяє професійному самовизначенню старшокласників. Впевнені, що серед присутніх були ті, хто має у серці поклик служіння людям, адже медицина – це найблагородніша професія.

Запрошуємо на навчання до Кіровоградського медичного фахового коледжу ім.Є.Й.Мухіна!

 29.04.2024-229.04.2024-3