Волонтер – добровільний помічник. Волонтерство прийшло у наше життя давно, хтось займається ним сам, хтось – долучається до цієї діяльності. У військовий час волонтерство об’єднує, надає можливість відчути підтримку один одного. Зазвичай ми звикли, що волонтери – це дужі чоловіки чи дорослі жінки, які організовують певну допомогу. А як бути, коли волонтерами стають зовсім молоді люди, студенти?

Серед студентів нашого коледжу теж чимало активної молоді, яка вміє не тільки творити добро а й залучати до цієї діяльності інших. Вікторія МАРЧЕНКО та Світлана ЛУКАШКІНА – студентки групи 239Л, волонтерки ГО «Добромир», які долучаються до збору сухих супів та борщів для наших воїнів, беруть участь у зборі пластикових кришечок тощо. Нещодавно дівчата стали ініціаторками акції зі збору корму для безпритульних тварин у притулок «Щасливий пес».

Анастасія ЧЕРНЕНКО, студентка групи 429Л – учасниця волонтерської групи «Невгамовні бджілки», що працює на базі Ліцею «Нова українська школа», під час зимових канікул кожного дня в’язала сітки для наших військових. Саме такі добрі справи наближають нашу Перемогу!

Як же встигають наші тендітні та милі дівчатка навчатися, опановувати одну з найвідповідальніших професій і водночас волонтерити? Самі студентки відповідають, що волонтерство – це поклик душі, а добро починається з тебе. Тож, дякуємо нашим волонтерам за активну позицію та небайдужість. Долучаймося до добрих справ, наповнюємо добром своє життя!