25 березня 2024 року команда тренінг-центру MedHub провела виїзний практичний тренінг «Надання домедичної допомоги постраждалим. Серцево-легенева реанімація на догоспітальному етапі у дорослих». Учасниками тренінгу стали працівники кафедри економіки, підприємництва та готельно-ресторанної справи Центральноукраїнського національного технічного університету.

Під час тренінгу слухачі навчилися оглядати постраждалого за алгоритмом САВС, діагностувати та контролювати критичну кровотечу, оцінювати стан свідомості і дихання, відновлювати прохідність дихальних шляхів, проводити серцево-легеневу реанімацію, надавати невідкладну допомогу при травмах ока, термічних опіках та проводити профілактику гіпотермії.

Практичний тренінг проведений лектором - викладачем з анестезіології та реаніматології, невідкладних станів в хірургії, лікарем-анестезіологом, БУРОМИНСЬКОЮ Ганною. Помічники лектора: ШАМАРА Максим – студент групи 321Л, КУКІЗ Марія – студентка групи 219Л та ПРОКОПЕНКО Артем – студент групи 119Л.

Висловлюємо подяку за запрошення та допомогу в організації заходу ЗАЙЧЕНКО Володимиру, завідувачу кафедри економіки та підприємництва ЦНТУ.