30 січня 2024 року під головуванням заступника директора з виховної роботи та гуманітарних питань Наталії ПОПОВОЇ відбулося засідання старостату, під час якого актив груп ознайомлено з Планом виховної роботи на ІІ семестр 2023/2024 навчального року, визначено основні пріоритетні напрямки роботи зі студентською молоддю.

Старостам груп доведено інформацію про проведення у період з 05 по 09 лютого 2024 року Тижня безпеки життєдіяльності, під час якого відбудеться перевірка знань студентів з БЖД.

Наголошено на необхідності проведення роботи з профорієнтації та залучення студентів груп до вказаної діяльності. Для проведення даної роботи надано відповідні презентаційні матеріали.

Студентам запропоновано взяти участь у заходах, які готує студентський клуб «Медик» та долучатися до роботи мистецьких гуртків та спортивних секцій.

За ініціативи студентів триває збір старовинних рушників, українських хусток, знарядь праці тощо для облаштування етнопростору «Ой роде наш красний…».

На завершення зустрічі наголошено на дотриманні Правил внутрішнього розпорядку для студентів та мешканців гуртожитку, дотримання санітарно-гігієнічних норм в аудиторіях коледжу та кімнатах гуртожитку; представникам студради запропоновано організувати відповідні рейд-перевірки.